Evlerimiz hayal dünyamızı, düşüncelerimizi ve tarzımızı yansıtan bir tual gibidir. Bu nedenle Ev dekorasyonu modasını yakından takip eder evlerimizi modanın getirilerine göre dekore ederiz. Ev dekorasyonunda moda bizlerin yaşamlarını kolaylaştırmak da ve bizlere daha ferah evler sunmaktadır. Bu nedenle her yılın modası olan tasarımları yakından takip etmeli evlerimizi bu tasarımlara göre şekillendirmeliyiz.

2015 yılı ev dekorasyon modası, modern ve klasikliği bir araya getirerek mükemmel bir uyum sağlayacak şekilde tasarımlar oluşturmuştur.  1980 yıllarının eskitilmiş veya doğal ahşap rengi mobilyaları ile bizleri tekrar buluştururken, teknoloji de hayatımıza derinlemesine entegre ediyor.  Aynı zaman da evlerimizde yerlere serdiğimiz kaliteli kilimler yerine eskilerden kalma el örgüsü olan kilimler bu yıl evlerimizi süsleyecekler. Eskiden babaannelerimiz kullandığı kırlent ve yastıklar 2015 yılı modasında yine revaçta olacak süsleme eşyaları olacaktır. Ev dekorasyonunda organik malzemelere olan özlem nedeniyle doğaya dönüş tasarımlarını göreceğiz.  Evlerimizde bulunan canlı çiçeklerin yerini nostaljik sarmaşıklar ve bakıldığında nostalji yaratan küçük pencere saksılarına ekilmiş olan çiçekler 2015 ev dekorasyonu modası olarak evlerimize girecek. Duvar süslemelerimiz eski boyutlarından daha büyük olacaklar. Küçük lan duvar aynalarımız aynı şekilde büyük ve varaklı çerçeveler içerine girerek duvarlarımıza nostalji havasını katacaktır.

Görüldüğü üzere 2015 ev dekorasyon modası geçmiş ile geleceği bir arada buluşturan, bizlere nostaljik dekorasyonlar sunmaktadır.  Geleneksel ve modernin bir araya gelerek oluşturduğu sentez bizlere geçmişle geleceği aynı anda yaşama fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda evlerimizin dekorasyonunda nostaljik etkiler yaratmaktadır.2015 ev dekorasyon modası ile evlerinize yeni görünümler kazandırabilirsiniz.

kırmızı

kırmızı

2014 Ev Dekorasyonu Modelleri

2014 Ev Dekorasyonu Modelleri

bej

bej

son

son

2013 Ev Dekorasyon Trendleri: ev dekorasyon modası

2013 Ev Dekorasyon Trendleri: ev dekorasyon modası

2013

2013

2013 Ev Dekorasyon Trendleri: ev dekorasyon modası

2013 Ev Dekorasyon Trendleri: ev dekorasyon modası

Ev dekorasyon modelleri 2015

Ev dekorasyon modelleri 2015

 

Gallery of 2015 ev dekorasyonu modası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here