Mutfak dekorasyonları günümüzde çok kapsamlı bir hale gelmiştir. Eskiden sadece mutfak dolapları eviye ve mutfak araç gereçlerinin bulunduğu mutfaklarımız da günümüzde buz dolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, soğutucular, fırınlar, küçük elektronik mutfak gereçleri yer almaktadır. Bu nedenle mutfak dekorasyonları önemli hale gelmiştir.

2015 mutfak dekorasyonu modası geçen yıllara göre daha sade ve mutfak araç gereçlerinin daha az yer kaplaması üzerinedir. İnsanlar artık mutfaklarının daha geniş ve daha ferah olmasını istediklerinden ankastre mutfaklar ya da modüler mutfak sistemleri tercih ederek mutfaklarında yaşam alanları yaratmaya başlamışlardır. Aynı şekilde mutfaklarımızda yer alan büyük ve hantal yemek masaları, sandalyeler, oturma grupları yerlerini küçük ve basit olan hem yemek yapma masası olarak kullanılabilen hem de yemek masası olarak kullanılabilen masalara, bar tipi sandalyelere bırakmıştır. Böylece mutfaklar da daha geniş yaşam alanları oluşturmuşlardır. 2015 modasında ayrıca doğaya özgü renkler kolaj yapılarak tercih edilmiştir. Ankastre mutfak dolaplarının dış yüzeyleri, yer kaplamaları, duvar kâğıtları ve perdelerinde bu renkler kolay halinde ve birbirine uyumlu olarak yer almaktadır. Ayrıca ankastre mutfak dekorasyonun en önemli noktalarından biridir. Burada en çok kullanılan araç gereçler hem en kullanışlı yerlere hem de kullanış yüksekliğine göre konumlandırılarak kullanıcıya kolaylık sağlanmıştır.

2015 mutfak dekorasyonu mutfaklardaki yaşam alanlarını genişletmenin yanında teknolojinin mutfaklarımıza daha fazla girmesini sağlamaktadır. Eskiden mutfak dekorasyonu denilince aklımıza sadece dolapların ve buz dolabının yerleştirilmesi gelirken 2015 modasında aydınlatma, müzik sistemleri de mutfaklarımıza girmiştir. Sarkıtma aydınlatma araçları ile mutfaklarımız daha az enerji harcayarak daha aydınlık bir hal almıştır. Bu durum mutfak kullanıcı olan kadın, erkek herkesin olmasını istediği konulardan biridir.

MUTFAK MODELLERI

MUTFAK MODELLERI

Ankastre Mutfak Modelleri

Ankastre Mutfak Modelleri

ahsap

ahsap

Açık mutfak modelleri 2015

Açık mutfak modelleri 2015

Kelebek mutfak dolapları

Kelebek mutfak dolapları

Modern mutfak dolapları modelleri

Modern mutfak dolapları modelleri

İstikbal Regina Mutfak Modelleri

İstikbal Regina Mutfak Modelleri

Mutfak Modelleri 2015

Mutfak Modelleri 2015

2015 Modası Renkli Mutfak Dolap Modelleri

2015 Modası Renkli Mutfak Dolap Modelleri

 

Gallery of mutfak modeli

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here