Yaklaşan yaz ayı ile birlikte artık düğün mevsimine de girmekteyiz. Bu da demektir ki evlenecek kızlar artık forma girme çabasına girerken bir taraftan da gelinlik modellerini seçmeye başlamaktalar. 2015 yılında yine birbirinden muhteşem gelinlikleri var, fakat gelinlik modelleri her ne kadar muhteşem olsalar da o gelinlikleri giyinen kızlarda bir o kadar muhteşem çirkin gelin yoktur felsefesiyle her gelinin muhteşem göründüğünün altını  çizmek isterim. Şüphesiz ki bir ömrü paylaşılacak ve hayata yeni bir adım atılacak olan ve hayatlarının en önemli gününe imza atacak olan gelin adayları için düğün çok büyük bir önem kazanmaktadır. Adeta bir kuğuya benzeyen gelinlerin bu özel ve anlamlı günde giyinecekleri gelinlikler de bir o kadar büyük önem kazanmaktadır.

Kuşkusuz ki her gelin adayının rüyasında dekolteli gelinlikler yatmaktadır. Tabii ki kuşkusuz ki dekolte konusundaki sınırları her gelin adayı kendi sınırlarını belirlemektedir. Âmâ bu yıl özellikle sırt dekolteli gelinlikler revaçta olacağa benziyor. Özellikle de straplez gelinlikler yıllardır ilgisini yitirmeden ve hatta da gün geçtikçe daha çok ilgi çekmektedir. Peki bu kadar
ilgi çeken straplez gelinlikler sırt dekolteli olduğunu bir düşünün. Çok düşünmeye gerek yok bence çünkü o muhteşem straplez gelinliğe muhteşem bir hava katacaktır. Daha çok ilgi odağı olmak veya diğer kızları biraz da kıskandırmak için gelinliğinizin sırt dekoltesini kalp şeklinde düşünebilirsiniz. Moda tasarımcınız ile elbette sırt dekolteli gelinliğiniz hakkında fikir almanız çok önemli, çünkü boyunuz ve boyun uzunluğunuz bu konuda büyük önem taşımaktadır. Size en uygun sırt dekolteli gelinlik modelini size önereceğinden emin olabilirsiniz. Çiçekli derin sırt dekolteleri de bu yıl oldukça ilgi görmektedir veya v sırt dekolteli gelinliklerde oldukça hoş bir görünüm kazanmaktadır.

2016 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri34 – Gelinlikçe

2016 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri34 – Gelinlikçe

HY2418_20_2014_gelinlik_

HY2418_20_2014_gelinlik_

Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri 2015 32

Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri 2015 32

2016

2016

2016 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri09 – Gelinlikçe

2016 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri09 – Gelinlikçe

dekolteli

dekolteli

2014_Gelinlik_Modelleri_HY1427

2014_Gelinlik_Modelleri_HY1427

2015

2015

 

Gallery of 2016 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here