Newyork, Milan ve Paris’te yapılan defilelerle 2016 abiye elbise modelleri sergilendi. 2016 abiye elbiseler daha önceki yıllardan daha farklı bir özellik göstermektedir. Özellikle abiye elbisenin renkleri daha cıvıl cıvıldır. Abiyelerde kırmızı, turuncu, mavi ve pudra renkleri kullanılmıştır.  Modeller açısından çeşitlilik gösterse de alt etekleri balık biçimindedir. Elbiselerin etekleri oldukça uzundur.

Bayanlar her daim dikkat çekici olmak isterler. Ama özel günlerde dikkat çekici olmak için çaba sarf ederler. Nişanlar, düğünler, mezuniyetler ve özel davetler bayanların şıklık yarışı yaptığı alanlardır. 2016 yılı abiye elbiseler canlı ve enerjik modellerle her bayanın zevkine hitap etmektedir.

2016 abiye elbise modellerini titizlikle araştırarak sizler için biraraya getirdik. Özel günleriniz için yapacağınız alışverişlerde sizlere fikir oluşturması için bazı modelleri paylaşıyoruz.

Kırmızı Balık Model Abiye Elbise

2016 abiye elbiseler incelendiğinde kırmızı renginin öne çıktığı görülür. Kırmızı rengi her model abiye elbiselerde kullanılmıştır. Özel günlerde zarif ve şık bir elbise bulmak oldukça zor bir durumdur. Taşlı, pullu, gipür ve dantellerle elbiseler süslenmiştir.

Turuncu Renkli Abiyeler

2016 abiye elbiseler arasında hiçbir sene turuncu rengi bu kadar öne çıkmamıştır. 2016 abiye turuncu elbiseler oldukça büyüleyici durmaktadır. Yaz abiyeleri arasında dengeleri değiştirecek bir renktir. Abiye elbise seçimi kişinin tarzını ve zevkini gösteren bir durumdur. Farklı renk ve tasarımlarla yeni bir tutku oluşturulmuştur.

Mini Abiye Elbiseler

Mini abiyeler hiçbir sezon arka planda kalmamıştır. Her sezon ve dönemde moda olma özelliğini korumuştur. 2016 mini abiye elbiselerin alt etekleri genelde dar kesim olmayıp yarım kiloş özelliğini göstermektedir.

Uzun Kollu Abiye Elbise

2016 abiye modelleri arasında uzun kollu ya da truvakar kol elbiseler de yer almaktadır. Uzun kollu abiye elbisenin üzeri dantel işleme ise bu model uygulanmaktadır. Her yaşa ve zevke hitap eden elbiseler tasarlanmıştır.

Nefti yeşiller, siyahlar, beyazlar ve maviler 2016 abiye elbiselerinde kullanılmıştır.

mavi

mavi

Abiye Elbise

Abiye Elbise

Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri ve Fiyatları

Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri ve Fiyatları

Bayan abiye elbise modelleri

Bayan abiye elbise modelleri

Abiye Elbise

Abiye Elbise

En Güzel Abiye Elbise Modelleri

En Güzel Abiye Elbise Modelleri

Bayan abiye elbise modelleri

Bayan abiye elbise modelleri

En Güzel Abiye Modelleri

En Güzel Abiye Modelleri

 

2016 Abiye Elbise Modası Galerisi

[gallery ids=”16623,

PAYLAŞ
Önceki İçerikDövme Modelleri
Sonraki İçerikFildişi Rengi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here